Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A TopUp Parfüm több mint 25 éve szolgálja ki a parfümök szerelmeseit, több mint 100 féle parfümből álló kínálatából. Évente nem kevesebb, mint húszezer vásárlónak segítünk, hogy megtalálja a számára tökéletes illatot. Országszerte több mint 100 boltban elérhetőek az illataink, ahol készséges, szakmailag hozzáértő munkatársaink segítenek a megfelelő illat kiválasztásában.

Webshopunkban a vásárlóink által legkedveltebb illatainkat gyűjtöttük össze. Az itt megvásárolható illatok egytől egyig bizonyítottak már, illatuk és tartósságuk a vásárlók nagy megelégedésére szolgált és szolgál.

Az illat-választékunkat évről-évre megújítjuk, lekövetve a legújabb trendeket és divatirányzatokat. Inspirációnak minden esetben a kereskedelmi üzletláncokban is megtalálható márkás parfümöket tekintjük referenciának. A többnyire francia komponensekből álló, laboratóriumi körülmények között gyártott minőségi parfümjeink összetétele és minősége közel azonos a polcokon lévőkével. Kedvező árainkat a magyarországi gyártás és a kompakt és környezetbarát szórófejes üvegek biztosítják.

Nagy hangsúlyt helyezünk termékeink használati, élvezeti értékére, amelynek elengedhetetlen része, hogy árainkat továbbra is alacsonyan, ugyanakkor a minőség színvonalát folyamatosan magas szinten tartsuk. Várjuk minden meglévő és leendő vásárlónk megkeresését most már az online térben is. www.topupparfum.hu